Абсурд и профанация — Тимошенко оценила закон Зеленского об олигархах

01 июля 2021 г., 22:00:00   1389   0

Абсурд и профанация — Тимошенко оценила закон Зеленского об олигархах

Этот закон — это фактически легализация олигархии, он лишь имитирует борьбу с ними. Это унизительное шоу было устроено для того, чтобы отвлечь внимание Украинская от действительно серьезных изменений, которые происходят в стране (укр.).

Об этом заявила сегодня на брифинге лидер «Батькивщины» Юлия Тимошенко, сообщает пресс-служба партиию

«Замість реальних справ та ефективного управління країною, створюються інформаційні приводи, які не мають на меті щось змінювати в державі на краще.

Сьогодні у парламенті проголосували так званий закон «проти олігархії».

У Верховній Раді всі знають, що більше половини фракції «Слуга народу» сформовано олігархією, що є безліч інших груп, які також представляють олігархічні інтереси. Для них на стільки був «страшний» цей антиолігархічний закон, що вони дружно за нього проголосували», – зауважила Юлія Тимошенко.

img

За її словами, цей документ було внесено до парламенту, щоб створити інформаційний привід для вищого керівництва держави, адже в ньому не міститься жодних важелів, які б обмежували владу олігархії в країні.

«Їм не загрожує ні кримінальне покарання, ні демонополізації їхнього бізнесу, ні повернення нелегальної власності в державу. Ні антимонопольних кроків, ні кроків по деофшоризації – все буде продовжуватися.

Вони зараз демонстрували це принизливе шоу, щоб відволікти увагу українців.

Зараз влада збирається в півтора рази підвищити ціну на тепло, суттєво подорожчає електроенергія. Цими грошима вони будуть «годувати» олігархів.  

Сьогодні вони запускають для олігархів продаж сільськогосподарської землі.

Вони підвищують ціни для людей на все, а на цьому «живляться» олігархи. Я такого абсурду і приниження не бачила ніколи!» – обурилася лідер «Батьківщини».

Вона повідомила, що команда «Батьківщини» подала альтернативний законопроєкт, покликаний реально боротися з олігархами.

img

«Наша команда подала сильний альтернативний законопроєкт про демонополізацію, деофшоризацію, про нормальну податкову систему, в якій неможливо ухилятися від сплати податків. Це реальні антиолігархічні кроки.

А те, що було сьогодні ухвалено, множить на нуль всі спроби і всі цілі по наведенню ладу в економіці.

І тому я прошу людей розбиратися в цьому, розрізняти ці речі і не ловитися на ці інформаційні гачки», – резюмувала Юлія Тимошенко.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте