У західних партнерів немає довіри до української влади, – Єлісєєв про вступ до НАТО

07 июля 2021 г., 13:58:00   958   0

У західних партнерів немає довіри до української влади, – Єлісєєв про вступ до НАТО

Дипломат, представник України при Європейському Союзі у 2010-2015 роках Костянтин Єлісєєв заявив, що у західних партнерів України на сьогодні “немає довіри до української влади”. Він також додав, що влада Зеленського звинувачує у власних провалах кого завгодно, окрім себе.

“На жаль, сьогодні немає довіри до української влади, до українського президента. А з чого ця довіра може рости, коли за усі свої провали зовнішньополітичні винувата не українська влада, не деякі українські чиновники чи високопосадовці, а у них, як то кажуть, “теща винувата”. Винна Меркель, Макрон, Сполучені Штати… звичайно це не створює атмосферу довіри. Не створює той клімат, який би дозволив конструктивно обговорювати наш шлях до НАТО”, – розповів Єлісєєв.

Коментуючи діалог, який у влади Зеленського склався, зокрема з НАТО, Констянтин Єлісєєв наголосив, що замість скаржитися на усіх підряд, владі варто просто почати серйозно працювати.

“Треба дійсно працювати… у столицях напружено. І треба продемонструвати серйозні наміри. Ось Зеленський каже – “ми всі готові до НАТО”… а давайте починати з малого! Чому досі не призначили посла (України – прим.ред) при НАТО? От дрібниця здається, але ж цього не зробили”, – зазначив дипломат.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте