Другий місяць пошуків: в Одесі досі не знайшли зниклого офіцера ДПСУ

08 июля 2021 г., 22:12:00   749   0

Другий місяць пошуків: в Одесі досі не знайшли зниклого офіцера ДПСУ

В Одесі вже більше ніж місяць тривають пошуки керівника штабу Одеського загону морської охорони ДПСУ та заступника командира Олексія Черткова, який зник зранку 1 червня.

Про це Суспільному розповіла речниця морської охорони Держприкордонслужби Наталя Гуменюк.

За її словами, станом на 8 липня жодної нової інформації з приводу пошуків офіцера немає.

“На жаль, нічого нового не можу вам повідомити. Пошуки тривають, але результатів поки що нема. Основної версії наразі немає, відпрацьовуються робочі версії, але вони не розголошуються в інтересах слідства”, – пояснила Гуменюк.

Раніше в поліції повідомили, що Олексій Чертков мав борги. За декілька днів до зникнення він програв велику суму грошей в казино.

Заступник голови Нацполіції також запевнив, що Чертков намагався повернутися додому. За словами дружини, між ними був конфлікт на побутовому рівні. Це підтвердили сусіди та записки, які вилучили під час обшуку в кабінеті.

Зазначимо, раніше речниця морської охорони Держприкордонслужби Наталя Гуменюк наголосила, що версії щодо зникнення військового не розголошуються, оскільки це може нашкодити слідству. Також Наталя Гуменюк запевнила, що пошуки тривають безперервно.

Напередодні одеські видання, посилаючись на власні джерела, повідомили, що зниклий в Одесі офіцер морської охорони ДПСУ Олексій Чертков нібито втік до Росії. У прикордонній службі цю інформацію не підтвердили, однак і не спростували.

Нагадаємо, 1 червня о 06:30 військовий вийшов зі свого будинку, утім на роботі так і не з’явився. Після цього прикордонники почали шукати командира. До пошуків військовослужбовця також залучили поліцію та працівників СБУ.

Наступної доби, 2 червня, Олексія Черткова оголосили в розшук. Також інформацію про зникнення офіцера прикордонної служби внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, правоохоронці відкрили кримінальну справу.

Під час пошуків у мережі неодноразово з’являлася інформація про те, що офіцера начебто знайшли. Утім Гуменюк запевнила, що прикордонники досі не знають, де саме перебуває військовослужбовець та в якому він стані.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте