На Полтавщині затримали вбивцю-ґвалтівника власної дружини

27 июля 2021 г., 19:44:00   988   0

На Полтавщині затримали вбивцю-ґвалтівника власної дружини

На Полтавщині правоохоронці розшукали Олексія Бєлоусова, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві власної дружини, 24-річної жительки села Біленченківка Гадяцької громади Ангеліни Омельченко. Він переховувався на горищі школи.

Про це повідомляє ASPI.

Про зникнення 24-річної жінки, матері двох дітей, яка поверталася додому, правоохоронців повідомили її батьки. На допомогу місцевим поліцейським у розшуку, який розпочався о третій годині ночі, були направлені працівники карного розшуку та кінологи.

Напівоголене тіло дівчини, з кляпом у роті, знайшли вже вранці у саду. Молоду матір зґвалтували та задушили. У скоєному злочину підозрювався чоловік загиблої.

Під час спілкування з родичкою підозрюваного працівники карного розшуку дізналися, що маленьким хлопчиком підозрюваний після конфліктів тікав та переховувався на горищах різних будівель. Згодом оперативники знайшли чоловіка на горищі закинутої школи.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні зґвалтування та вбивства, поєднаного із зґвалтуванням. Наразі суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Зловмисник у скоєному зізнався та співпрацює зі слідством.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте