Огляд блогосфери від UAINFO. 3 серпня 2021

02 августа 2021 г., 21:00:00   1020   0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні,  2 серпня.


Bloomberg: Німеччина не перекриє "Північний потік - 2", навіть якщо він стане геополітичною зброєю Росії



Німеччина не має наміру перекривати "Північний потік - 2", навіть якщо президент РФ Володимир Путін спробує використовувати трубопровід як геополітичну зброю.


Як інформує Цензор.НЕТ із посиланням на Bloomberg, про це заявили співрозмовники, знайомі з планами офіційного Берліна, повідомляє UAINFO.org.


Зазначають, що в разі агресивних дій Росії уряд Німеччини зосередиться на більш широких санкціях на рівні ЄС. 


Співрозмовники заявили, що це є складнішим шляхом для заходів у відповідь проти Кремля.


"РФ демонструє Європі її залежність від російського газу", – експерт пояснив причини зростання вартості газу в ЄС 



На європейських ринках відбувається рекордне зростання вартості газу, що нині становить 510 доларів за 1 тис. куб. м. Причина – зниження об’єму запасів скрапленого газу у європейських сховищах через обмежене постачання із Азії і рішення Газпрому не забезпечувати необхідні потужності.  


Про це в ефірі українського телеканалу сказав голова "Оператора газотранспортної системи України" (ОГТСУ) Сергій Макогон, передає UAINFO.org.


"Проблема в тому, що Газпром таким чином фактично посилює своє монопольне становище на ринку, і з моєї точки зору, це фактично тиск на Європу з метою запуску "Північного потоку-2", - сказав він. 


За його словами, Російська Федерація нині намагається позиціонувати себе як "єдиного домінуючого постачальника". 


"Вважаю, що Газпром своїми діями показує Європі щодо її залежності від єдиного і домінуючого постачальника газу до Європи. І маємо ситуацію, що призвела до історичного зростання цін на газ в Європі", - сказав він.  


"Україна має завершити законодавчі зміни до 15 вересня, щоб домовитись із МВФ", – інвестбанкір 



Місія МВФ відвідає Україну, але отримання відповідної фінансової допомоги досі залишається неоднозначним. Ключовим для України залишається досягнення результату перемовин до початку бюджетного процесу, що може у свою чергу уповільнити процес.   


Про це в ефірі українського телеканалу сказав інвестиційний банкір Сергій Фурса, передає UAINFO.org.


"Факт того, що дзвінок відбувся – дуже добре. Те, що місія приїздить – це теж позитивний сигнал. Проте приїзд місії – це не гарантія того, що ми отримаємо транш МВФ і буде продовжено програму співпраці", - сказав він. 


Пожары в Турции и российские туристы: есть связь?



Часто россияне специально устраивают катастрофу, как в том же Карабахе, а потом влазят туда с видом миротворцев. Более того, не раз и не два, Москва прямо говорит о том, что ее интересы надо учитывать или у вас начнутся проблемы. Так было с терроризмом в Европе. Лавров лично пугал Европу тем, что если испортить отношение с россией, то избежать проблем с террористами не удастся. То же самое сейчас говорит Лукашенко.


И вот в связи с этим возникает вопрос о том, почему в районе популярных курортов случились пожары после того, как в Турцию и Египет возобновился массовый заезд отдыхающих из РФ? Ведь до этого, когда россиян почти не было – ничего не горело, хотя жара – была, лес – был, а пожара – не было. В Египте, например, просто гореть нечему и там нет этой проблемы, а вот в Турции – началось и как теперь видно – не в одном или двух местах, что можно было бы списать на какие-то естественные причины, а в 107 местах практически сразу, пишет в своем блоге ANTI-COLORADOS, информирует UAINFO.org.


И вот правильно поставленный вопрос вынудил присмотреться к этой проблеме внимательно. Поскольку Турция славится своими дронами, то их привлекли к патрулированию пожароопасных мест и обнаружили, что пожары возникают с помощью каких-то темных личностей, которые просто поджигают заросли.


Радуцький повідомив, що для нещеплених українців скоро введуть обмеження



Україна найближчим часом буде змушена вводити обмеження для нещеплених батьків-19 громадян.


Про це повідомив голова Комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький у Facebook, інформує UAINFO.org.


Він нагадав, що цього тижня почнуть діяти нові правила перетину кордону. Зокрема, щоб мінімізувати ризики поширення мутації коронавірусу, українці та іноземці здаватимуть тест під час в'їзду до країни.


"Виняток – громадяни України, які зробили хоча б одне щеплення від "ковіду", та мешканці інших країн із "сертифікатами". Для невакцинованих (вакцинами, що схвалені ВООЗ) подорожуючих з Росії та Індії (якщо перебували у країні більше 7 днів) обов’язкова самоізоляція...


На Кубани девочка в один миг потеряла родителей и бабушку. Перед смертью семья привилась от коронавируса



"Безопасная" российская вакцина от коронавируса убила почти всех ближайших родственников 12-летней российской школьницы Арины Колесниковой.


Об этом сообщает "Фонтанка", информирует UAINFO.org.


Инцидент произошел в Краснодарском крае РФ. Семье девочки — ее отцу, матери и бабушке — ввели первый компонент вакцины от COVID-19. 


После этого у них повысилась температура, и 16, 23 и 26 июля папа, мама и, соответственно, бабушка Арины умерли. Официально причина их смерти пока что не называлась, но предполагается, что все трое страдали от сахарного диабета.


Над ставшей сиротой девочкой решила оформить опекунство ее тетя.


"Я пишаюся тими матчами, що провела у Токіо": Еліна Світоліна повернулася до Києва. ФОТО, ВІДЕО



Українська тенісистка Еліна Світоліна повернулася до Києва з Токіо, де тривають Олімпійські ігри.


"Був дуже напружений турнір, з першого дня всі матчі були дуже напружені, буквально декілька м'ячів вирішували. Останній матч — один з найважчих для мене, хотілося взяти цю медаль і поїхати не з пустими руками. Я завжди говорила, що для мене Олімпіада важлива і завжди, коли я граю за збірну, це завжди для мене в пріоритеті. Я старалася підготуватися і віддатися на всі 100 %, я думаю, що мені це вдалося. На жаль, звісно, не золото, але буду прагнути й надалі", — розповіла спортсменка після прибуття, передає кореспондентка Суспільного, інформує UAINFO.org.


Джордж и Амаль Клуни прокомментировали новость о грядущем пополнении в семье



После появления новости о беременности Амаль супругов Клуни засыпали поздравлениями со всего мира.


Как сообщает Mirror, 60-летний голливудский актер Джордж Клуни и его 43-летняя жена-адвокат Амаль, о возможной беременности которой на прошлой неделе сообщили мировые таблоиды, отреагировали на эту информацию и дали первый и единственный комментарий по поводу новости, информирует UAINFO.org со ссылкой на Фокус.


Представитель пары заявил журналистам, что все эти слухи являются неправдой:


"Истории о том, что Амаль Клуни беременна, не соответствуют действительности".


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте