Байден виступив щодо ситуації довкола України та Росії. ВІДЕО

19 февраля 2022 г., 00:48:00   1526   0


За останніми даними, Росія зосередила біля України майже 200 тисяч військових.


Президент США Джо Байден виступив сьогодні у Вашингтоні щодо ситуації довкола Росії та України, інформує UAINFO.org.


Як повідомляли американським журналістам у Білому домі, промова стосуватиметься оновлених даних щодо зосереджених довкола України військ Росії та буде присвячена дипломатичним зусиллям Америки, покликаних врегулювати спровоковану Росією кризу на кордоні України.



Це не перший виступ американського лідера з приводу ескалації на російсько-українському прикордонні. 15 лютого Байден вже звертався до росіян, пригрозивши Кремлю серйозною відповіддю з боку США та європейських партнерів у разі вторгнення в Україну.


Читайте також: "Вони нічого не вирішують". Україна не піде на перемовини з бойовиками, це безглуздо — Зеленський


Проте цього разу промова президента Сполучених Штатів проходитиме на ще напруженішому політичному тлі, яке сьогодні створили підконтрольні Кремлю ватажки бойовиків "ЛДНР".


Спершу терористи заявили 18 лютого про негайну евакуацію жінок і дітей в Ростовську область, а потім в окупованому Донецьку сталась серія вибухів, яку широко транслювали кремлівські пропагандисти.


У ЗСУ звернулися до мешканців окупованих територій з проханням не вірити росіянам, оскільки ніяких наступальних операцій Україна не проводитиме.


Читайте також: Путин никогда не оставит Украину в покое – The Washington Post???????


Загалом, штаб ООС фіксує останніми днями помітне військове загострення по всій лінії фронту. Тільки за добу, 17 лютого, російські найманці порушили режим "тиші" 60 разів. Серед поранених – військові та цивільні.


Своєю чергою, у Держдепі вважають, що обстріли окупантів можуть бути "хибними провокаціями", щоб створити передумови для подальшого вторгнення.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте