Політологи оцінили шанси на перемогу Порошенка в наступних президентських перегонах

15 января 2018 г., 18:28:00   1558   0

Політологи оцінили шанси на перемогу Порошенка в наступних президентських перегонах

Шанси на другий президентський термін у нинішнього глави України Петра Порошенка стрімко тануть.

Таку думку висловив керівник Аналітичного центру "Третій сектор" Андрій Золотарьов на прес-конференції.

"Ситуація для Порошенка погіршується стрімкими темпами", - зазначив експерт. За його словами, так, наприклад, інформаційні вкидання, подібні до того, що зробив грузинський канал «Руставі-2», опублікувавши "копію" звернення президента України Петра Порошенка до російської ФСБ, в якому Петро Порошенко обіцяє не діяти проти інтересів Росії, свідчать про розпочату атаку на главу Української держави. При цьому він додав, що у нинішнього глави держави немає прихильників - є лише опоненти або "подільники", які в результаті закулісних домовленостей забезпечують йому підтримку рішень за певну плату або послуги.

Тому в разі, якщо в президентських перегонах визначиться якийсь інший переможець, розпочнеться "масовий вихід" людей з команди Порошенка, і йому ні на кого буде спертися. Водночас політолог виключив найближчим часом можливості повторення в Україні чергового "майдану".

Нагадаємо, на думку старшого наукового співробітника Центру Євразії впливової американської неурядової організації Atlantic Council Діани Френсіс, в 2018 році Україна може очікувати черговий Майдан, в результаті якого жителі країни все-таки зможуть скинути свою еліту.  

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте