Карась пояснив, чому націоналісти розігнали акцію антифашистів у Києві

19 января 2018 г., 21:48:00   1050   0

Карась пояснив, чому націоналісти розігнали акцію антифашистів у Києві

У громадському русі «С14» пояснили, чому перешкодили проведенню антифашистськими організаціями у центрі Києва акції з вшанування пам’яті адвоката Станіслава Маркелова і журналістки Анастасії Бабурової.

Маркелова і Бабурову неонацисти застрелили у Москві 19 січня 2009 року.

Справа в тому, що багато хто з учасників аналогічних акцій, які антифашисти проводили в попередні роки, підтримують терористичні угрупування на Донбасі.

Про це повідомив лідер «С14» Євген Карась.

Співробітник журналу «Спільне» Станіслав Сергієнко, який 19 січня 2016 року був присутній на акції пам’яті Маркелова і Бабурової в Києві, два роки перед тим фотографувався з окупантами Криму.

Рівно шість років тому ліворадикал Євген Голишкін марширував по Михайлівській площі з червоним прапором, а вже у 2014 році позував перед фотокамерою поруч з одним із лідерів «ЛНР» Олексієм Мозговим.

Фотографією з Мозговим «прославився» й інший учасник антифашистських акцій у Києві Олексій Албу.

Ще 19 січня 2013 року ходили по столиці з плакатами, а через деякий час стали друзями бойовиків також Шапінов і Киричук.

Нагадаємо, у Києві представники націоналістичної організації С14 зірвали антифашиську акцію пам’яті адвоката Станіслав Маркелова і журналістки Анастасії Бабурової.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте