Колишній адміністратор публічного дому посіла керівну посаду в партії Киви

27 января 2018 г., 20:53:00   1183   0

Колишній адміністратор публічного дому посіла керівну посаду в партії Киви

Колишнього адміністратора столичного нічного клубу «Rio» Єлизавету Ведякову призначили членом політради Соціалістичної партії України, яку очолює Ілля Кива.

Про це повідомив у Facebook народний депутат Сергій Каплін.

«Аваков, Петренко, Кива – після того, як останній член «Соцпартії» покинув їхню банду – поспіхом о 20.00 24 січня змінили склад політичної ради партії. Людей немає, отже до складу головного керівного органу завели «найближче оточення»: п’ятеро нових облич. Одна з них, єдина жінка, точніше дівчина, Ведякова Єлизавета – адміністратор «Rio» – публічного дому, штабу всіх проституток Києва, що знаходиться біля Національної опери», – написав він.

 

На підтвердження своїх слів депутат опублікував скріншоти з резюме дівчини, у якому вказано, що у 2015-16 рр. Ведякова працювала офіціантом і адміністратором у нічному клубі «Rio»

Ведякова не стала спростовувати інформацію Капліна. На своїй сторінці у Facebookновий член політради Соцпартії підтвердила, що їй лише 20 років, і заявила, що всі свої кошти заробила чесною працею.

 

Ведякова стверджує, що у партію, яку очолює Кива, прийшла не через гроші.

Кива також відреагував на публікацію Капліна.

«Поки твій брудний рот лив бруд на мене, я цього не помічав. Але так як у Єлизавети Ведякової, члена Соціалістичної партії, немає батька і брата, які могли б за неї заступитися, я як чоловік і офіцер виступлю на захист честі молодої дівчини усіма можливими для себе способами. Для виклику ти занадто жалюгідний і подібного не гідний. Але покарання тобі не уникнути за образи, і я змушу публічно вибачитися перед дівчиною. Тебе Сергію – дешеву повію – я навчу шанобливо ставитися до українських жінок. Готовий понести кримінальне покарання за свій вчинок і за сказане слово. Можеш приймати це як пряму особисту погрозу! Ображати за те, що дитина чесно заробляла собі на їжу – це низько і гидко», – написав він у зверненні до депутата.

Нагадаємо, Ілля Кива звернувся до Петра Порошенка із вимогою посприяти кримінальному впровадженню проти народного депутата Сергія Льовочкіна.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте