Більшість затриманих у Греції українців відмовляються від консульської допомоги, – МЗС

06 февраля 2018 г., 21:24:00   1661   0

Більшість затриманих у Греції українців відмовляються від консульської допомоги, – МЗС

У Міністерстві закордонних справ повідомили про небажання затриманих у Греції українців отримувати консульську допомогу.

Протягом 2014-2017 років кількість затриманих у Греції за перевезення нелегальних мігрантів українців значно зросла. За цей період у грецьких місцях несвободи опинилися 150 людей, – повідомив представник департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич у коментарі Громадському Радіо.

За словами Кирилича, минулого року консул України у Греції відвідав 26 українців у тамтешніх тюрмах, адже саме стільки звернулися за допомогою. Проте, жоден із них не погодився на співпрацю.

«Протягом 2014-2017 рокі консул проводив зустрічі й телефонні розмови із затриманими громадянами України, однак жоден із них не погодився на співпрацю з консулом щодо інформування правоохоронних органів України про осіб, які втягнули їх у процес перевезення нелегальних мігрантів», — розповів дипломат.

За його словами, зазначені українці не хотіли повідомляти консулу свої персональні дані, обставини затримання та деталі кримінальних справ.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте