Те що 54% українців проголосували за Порошенко, це маніпуляція. Люди не голосували за те, щоб він займався грабежами, — Хмара

12 февраля 2018 г., 23:51:00   1347   0

Те що 54% українців проголосували за Порошенко, це маніпуляція. Люди не голосували за те, щоб він займався грабежами, — Хмара

Нині у Верховній Раді нічого не вирішують. Усе вирішується на Банковій, за зачиненими дверима, а потім тільки проводиться через «маріонеток» Петра Порошенка.

Про це в ефірі програми ZIK заявив український політичний діяч, радянський політв’язень, Герой України Степан Хмара.

Гість програми наголосив, що владу слід поважати, проте вона насамперед має бути доброчесною. Степан Хмара зауважив, що зараз є спроби маніпулювати людьми, кажучи, що 54% українців на президентських виборах проголосували за Петра Порошенка.

«Так не голосували за те, щоб він займався грабежами України, щоб він не виконував своїх конституційних обов’язків, щоб він взагалі, я не кажу порушував, а практично нехтує Конституцією. Він переходить свої конституційні повноваження, він проявляє цілий ряд дій, які підпадають під дію Кримінального кодексу», – заявив Степан Хмара та наголосив, що людина, яка замість того, щоб вирішувати складні проблеми держави, думає про своє збагачення, повинна піти зі свого поста.

Гість програми вважає, що з вини очільника держави остаточно зруйнований парламентаризм в Україні.

«Нині, на жаль, на Грушевського, у Верховній Раді, нічого не вирішується. Усе вирішується на Банковій, за закритими дверима, а потім тільки проводиться через маріонеток Порошенка», – заявив Степан Хмара.

На думку гостя програми, замість відпочинку, парламент мав би працювати у посиленому режимі, тим більше, з огляду на те, що у країні триває війна.

«Ми практично не маємо сьогодні Служби безпеки України Це надзвичайно важлива структура, яка потрібна для того, щоб забезпечувати безпеку України. Ось один приклад. Кілька днів тому, на одному з центральних каналів… ця чорнорота україноненависниця Олена Бондаренко… Виповзла, як та гадюка чорнорота, на один з центральних телеканалів і починає паплюжити Україну. Де наша Служба безпеки України? Їй охорону? Їй охорона може бути тільки одна – у слідчому ізоляторі», – заявив Степан Хмара.

 

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте