Труханова відпустили на поруки нардепа з БПП

15 февраля 2018 г., 16:40:43   993   0

Геннадій Труханов у залі суду. Фото: УНІАН

Солом`янський суд Києва ухвалив рішення щодо запобіжного заходу для мера Одеси Геннадія Труханова. Його відпустили на поруки нардепа від фракції БПП Дмитра Голубова, який обирався до Ради за одним з мажоритарних округів Одещини.

Як повідомляє ТСН, очільник Одеси має здати паспорти, не виїжджати з населеного пункту проживання, повідомляти про свої переміщення та з`являтись до органів слідства за першим викликом. Крім того йому заборонено спілкування з іншими підозрюваними у справі. Зазначимо, що з дозволу детективів та прокурора Труханов може виїжджати з Одеси і збирається скористатись такою можливістю, оскільки має заплановані відрядження. Запобіжний захід триватиме до 15 квітня. 

Прокурори вимагали взяти Труханова під варту з альтернативою внесення застави у 50 мільйонів гривень.

Поки у залі тривало засідання, на вулиці під судом, де обирають запобіжний захід Труханову, сталися сутички та стрілянина між спортивними молодиками та представниками так званої "Національної дружини", яких розбороняли правоохоронці. Навіть пролунали постріли. Поранено одного нацгвардійця, його забрала швидка. 

Як відомо, запобіжний захід Труханову та іншим підозрюваним у оборудці
збирались обрати напередодні вночі, але всі засідання перенесли на сьогодні. Також запобіжні заходи оберуть заступнику Труханова Павлу Вугельману та двом фігурантам справи – Петру Загодіренку та Савченку.

Нагадаємо, одеського очільника та ще сімох осіб детективи НАБУ підозрюють у фінансових оборудках. Мерія, за інформацією слідчих,  придбала адмінкорпус колишнього заводу "Краян"  за завищеною ціною у 185 мільйонів гривень.  За півроку до цього будівля  коштувала лише 11 мільйонів. Затримали одеського мера напередодні в аеропорту "Бориспіль", хоча він каже, що повернувся сам, коли дізнався про підозру.

ТСН

Читайте також: АФЕРА РОКУ. ХТО ПОКЛАДЕ СОБІ В КИШЕНЮ 180 МІЛЬЙОНІВ ПРИ КУПІВЛІ НОВОГО ОФІСУ ОДЕСЬКОЇ МІСЬКРАДИ?

КАК НАРДЕП ОТ БПП ДМИТРИЙ ГОЛУБОВ ПРЯЧЕТ СВОЙ БИЗНЕС И НЕДВИЖИМОСТЬ

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте