Адміністрація Президента готує вибори до ВРУ на 26 серпня, – Тягнибок

18 февраля 2018 г., 18:44:00   855   0

Адміністрація Президента готує вибори до ВРУ на 26 серпня, – Тягнибок

Про це народний депутат України III, IV і VII скликань, очільник ВО «Свобода» Олег Тягнибок заявив в ефірі одного з українських телеканалів.

«Тема виборчого закону насправді дуже важлива. Це була одна з вимог Майдану і не просто ухвалити закон за пропорційною системою за відкритими списками, а це один з найважливіших стовпів проти впливу олігархів на владу. Той закон, який існує зараз 50/50, дуже вигідний для олігархів для проведення в наступний парламент своїх служок. Саме тому теперішня влада, яка є олігархічною, не хоче змінювати законодавство. Коли ухвалили у першому читанні виборчий кодекс, влада була спантеличена», – наголосив Тягнибок.

За словами націоналіста, Адміністрація Президента вже роздумує, як зробити так, аби виборчий кодекс не проголосували в другому читанні і в цілому. Разом з тим, там прораховують кілька моментів, як залишитися при владі.

«Я чув інформацію, що вже 26 серпня хочуть оголосити проведення дострокових парламентських виборів. Підстава – відсутність коаліції. Це свідчить, що ми живемо в державі, де незаконний парламент», – каже політик.

Також Тягнибок заявив, що у квітні виповниться два роки з моменту, відколи не існує коаліції.

«Влада хоче скористатися правом Президента розпускати парламент таким чином, щоб вибори провести у серпні. Ви собі уявляєте проведення виборчої кампанії у липні. Це є супер можливість застосування адміністративного ресурсу», – вважає голова ВО «Свобода».

До всього, Тягнибок звернувся до влади, аби вона розрустила Раду зараз, щоб вибори відбулися в кінці травня. 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте