Науковці з’ясували, як дві найпопулярніші дієти впливають на схуднення

22 февраля 2018 г., 21:14:00   1087   0

Група вчених з американського Університету Стенфорда провели дослідження, де намагалась порівнятись ефективність низьковуглеводної і знежиреної дієти.


Читайте також: Единственный продукт, который можно есть до конца жизни


Про це пишуть в Telegraph.


Крістофер Гарднер, який був провідним автором дослідження, зазначив, що після обстеження 609 осіб було виявлено однакову користь двох дієт.


Протягом 21 місяця спостережень люди, які практикували дві різні дієти, втратили в середньому близько шести кілограмів.


"Ми всі чули історії про одного, який схуд на дієті, яка зовсім не спрацювала для інших. Це тому, що люди дуже різні, і ми тільки починаємо розуміти причини цих відмінностей", – пояснив Крістофер Гарднер.


Результати дослідження доводять, що ні генотип, ні інсулін в людини ніяк не заохочують організм людини дотримуватися низьковуглеводної або знежиреної дієти.


Все тому, що різні результати від різних дієт можна пояснити як генетичною різноманітністю, так і відмінністю в мікробіомі (сукупність всіх мікроорганізмів, що мешкають в тілі людини).



Читайте також: Як побороти "вечірній жор"


Автори дослідження додають, що оптимальною стратегією в боротьбі із зайвою вагою є вживання меншої кількості цукру, рафінованого борошна і включення в свій раціон більшого обсягу овочів.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте