"Вам станет стыдно за то, что до сих пор в Украине работают "Сбербанк России", ВТБ и прочая ср*нь страны-агрессора": Кондратюк різко висловився про українців

26 февраля 2018 г., 21:15:00   1058   0

"Вам станет стыдно за то, что до сих пор в Украине работают

Такою думкою на особистій сторінці в Facebook поділився український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк.

"Я думаю, що коли ви подивитесь фільм "Темні часи", вам стане соромно за те, що до сих пір в Україні працюють "Сбербанк Росії", ВТБ, заправки ТНК та інша ср*нь країни-агресора. А також ви зрозумієте, що зухвалість Кремля по відношенню до України тримається на мільйонах українських-працівниках, які продовжують працювати в РФ", - зазначив він.

При цьому Кондратюк вказав на ще один важливий нюанс. "Порошенко - далеко не Черчілль! Але і українцям в масі своїй до англійців - "як до Києва рачки"!!!" - наголосив продюсер.

Користувачі соцмережі стали дискутувати про фільм і наведені вище слова Кондратюка. "Фільм дуже сильний, але для переважної більшості, тих, які весь сеанс жерли сухарі під нього на весь кінотеатр, це "якась нудятіна", і тих, яким "Сбербанк" і ТНК це "ачотакова це Порошенко воює", їм же град у будинок не влетів", - зазначили в одному з коментарів.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте