НАБУ отримало доступ до інформації про виграші Ляшка у лотерею

04 марта 2018 г., 20:09:05   735   0

Солом’янський райсуд м.Києва надав доступ детективам НАБУ до документів щодо всіх виграшів лідера "Радикальної партії", нардепа Олега Ляшка, який задекларував виграш в Українській національній лотереї у сумі 571 тис. гривень.

Ухвала суду від 26 лютого діє протягом одного місяця, повідомляє "Судовий репортер". 

НАБУ матиме доступ до документів "Української національної лотереї" щодо виграшів Ляшка за період з 1 січня 2017 до 24 жовтня 2017 року включно. 

Відповідно до листа "Української національної лотереї", протягом жовтня 2017 року виграшів у таких сумах не зареєстровано, зазначає видання. 

У листі також йдеться, що інформація про виграші (призи) у лотерею та персональні дані конкретних гравців є конфіденційною.

Як повідомляв "Ні корупції!", у жовтні минулого року голова фракції Радикальної партії у Верховній Раді Олег Ляшко задекларував понад 571 тисячу гривень виграшу в Українській національній лотереї.

Зокрема, Ляшко задекларував три виграші: 283 560, 153 485 і 134 тисячі гривень.

Тоді в Національному агентстві з питань запобігання корупції заявили, що в найближчий час перевірять декларацію лідера "Радикальної партії" та нардепа Олега Ляшка. 

"Враховуючи суспільний резонанс щодо суб’єкта декларування – народного депутата України Олега Ляшка, відповідно до Закону, Національне агентство зазначає, що здійснить відповідну перевірку наданого суб’єктом декларування повідомлення про суттєві зміни в майновому стан", - йдеться у повідомленні прес-служби НАЗК.

Читайте також ЛЯШКА ДОПИТАЛИ ПРО НЕЗАКОННЕ ЗБАГАЧЕННЯ У НАБУ (ОНОВЛЕНО)

ТЕАТР ЛЯШКА: МАМА, ЗЕМЛІ, НЕРУХОМІСТЬ

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте