Знесення наметів під Радою: журналіст зняв на відео спроби поліції перешкодити зйомці

04 марта 2018 г., 23:04:00   1110   0

Знесення наметів під Радою: журналіст зняв на відео спроби поліції перешкодити зйомці

Журналіст Богдан Кутєпов під час подій під Радою перебував у помаранчевому жителі з написом «Преса».

Журналіст Богдан Кутєпов оприлюднив відеофрагмент спроб, які чинили співробітники поліції, аби перешкодити йому зйомку подій під Верховною Радою 3 березня. Відео розміщено у мережі Coub, - повідомляють  "Українські реалії" з посиланням на glavcom.ua

На ньому видно, як поліцейські намагаються завадити Кутєпову знімати, незважаючи на повідомлення про те, що той представляє пресу.

У своєму супроводжуючому пості на Facebook журналіст зазначив, що був єдиними представником преси, який перебував у помаранчевому жилеті з написом преса.

«Вчора я єдиний з усіх журналістів під час розгону наметового містечка працював у помаранчевому жилеті з великим написом «Преса» на спині. І це було постійним приводом для сікань і претензій з боку нео-«бєркутів». Мене постійно намагалися вигнати і не дати знімати. Рятувала, ви не повірите, лише картка акредитації у Верховну Раду і мантра про те, що сьогодні ж офіційний робочий день замість 9 березня, тому я працюю легально на території ВР. Хоча всередині працювало багато моїх інших колег. Просто вони були вдягнути в темне і мабуть скидалися на «групу документування», а не на журналістів», - написав він.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте