У Києві п’яні молодики стріляли з пістолета по вікнам

07 апреля 2018 г., 22:46:00   1402   0

У Києві п’яні молодики стріляли з пістолета по вікнам

У Солом’янському районі Києва нетверезі молодики відкрили стрілянину по багатоповерховому будинку.

Сьогодні, приблизно опівдні, мешканці одразу двох багатоповерхівок на вулиці Василя Липківського повідомили поліції, що по їхніх квартирах стріляютm, – повідомила прес-служба Патрульної поліції у Facebook.

Кілька екіпажів патрульних оперативно прибули за вказаною адресою. Частина з них оточили місце події по периметру, а інші інспектори оглянули помешкання потерпілих.

Вікно однієї квартир мало характерні пошкодження, ймовірно, від пострілу. В іншій квартирі предмет, схожий на набій, застряг у стіні балкону.

На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу й тим часом взялися відпрацьовувати прилеглу територію.

Патрульні поліцейські з’ясували, що ймовірні зловмисники можуть перебувати в одній з квартир будинку на вулиці Кудряшова, і, найімовірніше, саме звідти влаштували стрілянину.

Особи, які перебували у вказаній квартирі не йшли на контакт з поліцейським. Утім, після тривалих перемовин, все ж відчинили двері. Патрульні спільно з працівниками Солом’янського управління поліції затримали ймовірних зловмисників – двох чоловіків та жінку. Усі затримані мали явні ознаки алкогольного сп’яніння.

У помешканні ймовірних стрільців, за допомогою кінологів зі службовими собаками, було виявлено предмет, схожий на пістолет. З нього, ймовірно, і здійснювали постріли.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте