Поки ви фарбували яйця – російські військові зафарбовували бортові номери на БМП

09 апреля 2018 г., 22:42:00   1267   0

Фіксація перекидання російської військової техніки до українського кордону спровокувала багато галасу в соціальних мережах. Волонтери InformNapalm також відстежували появу нових відео і проводили прив’язку до місцевості, намагаючись визначити мету такої активності російських військ біля кордонів України. 


Читайте також: Російські судна гарантовано продовжать порушувати територіальні води України


Проте, поки ми відклали публікацію дослідження через пасхальні свята 8 квітня в публічний доступ вийшло розслідування DFRLab. Геолокація в розслідуванні визначена точно, тому ми не стали розписувати визначення місця. Сьогодні ми описали додаткові деталі, які не потрапили в поле зору закордонних дослідників.

Детальніше читайте в матеріалі InformNapalm.


Головне, що варто підкреслити на основі цього дослідження:

Багато експертів прогнозують можливе загострення бойових дій на Донбасі весною. Російські війська під прикриттям навчальних марш-кидків можуть перекидати додаткове озброєння і техніку для посилення 1-го і 2-го окупаційних армійських корпусів на окупованій території України.


Читайте також: Аваков: МВС готується до деокупації Донбасу


Можливо, тільки частину техніки планують перекидати через кордон (із зафарбованими бортовими номерами) у супроводі мобільних систем РЕБ, щоб запобігти підриву колон на радіокерованих фугасах. Решта техніки залишиться в резерві і на полігонах біля кордону з Україною.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте