Страшні будні українських в’язнів у катівнях Мордору. Чому так мало людей цим цікавляться?

18 апреля 2018 г., 23:10:00   861   0

Страшні будні українських в’язнів совісті у катівнях Мордору. Чому так мало людей цим цікавляться? Що робить задля визволення влада? Чи ми вже покинули їх напризволяще?


Читайте також: Я не хочу, чтобы дети Украины упрекнули меня, что я сломался, — крымский активист. ВИДЕО


Станіслав Клих у листі пише: «Я вимагаю переведення до іншої установи ФСВП – з цією метою відмовляюся від сніданку і обіду. Тутешню їжу, на відміну від тієї, що була в грозненському СІЗО, їсти неможливо – вона огидна. Біль в очах від замкнутого простору, браку кисню, нервового перенапруження. Час у в'язниці вдень іде набагато довше, ніж вночі. Хочеться заснути й не прокинутися, смерть стає бажаною. Як я можу бути задоволений їхніми (влади) зусиллями, якщо я досі не вдома?».


Громадський захисник кримського в’язня Володимира Балуха: «Володю починають мучити так званим недотриманням режиму: за будь-яку провину, яку він допускає у камері, на нього складають адміністративне порушення ... За те, що він відмовився роздягатися догола, його ... відлупцювали і склали акт про адміністративне порушення.


Читайте також: В окупованому Криму начальник ізолятора застосував силу до політв'язня Володимира Балуха – адвокат


Балуха карають, якщо він ліг у камері або підійшов до вікна і затримався там на понад 1-2 хвилини. Його психічно намагаються зламати, привести до того стану, щоб він почав вживати ту їжу, баланду, яку дають у цьому СІЗО».


Кращі публікації з блогів відтепер у твоєму месенджері! Підписуйся на UAINFO у Telegram: https://t.me/uainfo_org

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте