В Єревані за день затримали 277 демонстрантів

22 апреля 2018 г., 22:06:00   1352   0

В Єревані за день затримали 277 демонстрантів

Співробітники правоохоронних органів Вірменії затримали сотні демонстрантів, які протестували проти обрання екс-президента Сержа Саргсяна прем’єром країни.

Станом на 20:30 за київським часом, у різні відділення поліції в Єревані доставили 277 учасників протестних акцій, – повідомляють Новости-Армения з посиланням на прес-службу поліції.

Сьогоднішню ходу опозиції, із застосуванням спецзасобів, зупинили правоохоронці. Крім цього на демонстрантів нападали невідомі люди у цивільному одязі.

“Я і мої колеги перебували на вулиці Еребуні, коли серед демонстрантів виникла паніка, на них з камінням напали люди в цивільному, деякі протестувальники кричали, що треба тікати. В цей час я не встиг відійти в сторону, на мене йшла група осіб в цивільному одязі і в масках, це були молоді хлопці. Вони кидали в наш бік каміння, і один з них підійшов до мене і тупим предметом вдарив мене по голові, а потім застосували електрошок”, – розповів журналіст Артак Хулян.

Перед цим відбулися переговори між лідером опозиції Ніколом Пашіняном і Саргсяном, які тривали три хвилини і закінчилися безрезультатно.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте