Мешканці Кривого Рогу просять Вілкула не піаритися на концерті до Дня міста

29 апреля 2018 г., 20:38:00   1381   0

Мешканці Кривого Рогу просять Вілкула не піаритися на концерті до Дня міста

Мешканці Кривого Рогу на Дніпропетровщині попросили мера Юрія Вілкула не використовувати концерт до Дня міста для власної реклами.

Повідомляє портал АНТИКОР з посиланням на ЗМІ.

Як повідомила Вікторія Климова, мешканці міста підписали петиції, щодо відміни концерту, однак Криворізька міськрада відхилила їхнє прохання.

В одній з петицій містяни закликали використати гроші, зекономлені на концерті, для ремонту стадіону “Металург”, в іншій відремонтувати інфекційну лікарню.

При цьому зазначається, що на проведення святкових заходів, які на думку мешканців, будуть використані мером для свого піару, планують витратити понад 4 мільйони гривень.

“На гонорари артистам, облаштування великої сцени в кожному районі, світлодіодних екранів та проведення телемостів між районами міста виділено 4,3 млн грн… Більшість у міськраді контролюють депутати від партії Опозиційний блок, що виконують вказівки криворізького мера Юрія Вілкула, батька екс-віце-прем’єра Олександра Вілкула. День міста для мера – зручний спосіб особистого піару коштом вашого таланту та непрозорого використання понад 4 млн грн, що належать громаді”, – йдеться у зверненні.

Крім цього, виконавців, які мають виступити на концерті, закликають відмовитися від виступів та не підтримувати святкування, яке викликає таку неоднозначну реакцію у суспільстві.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
20 мая 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте