«Клопи» з НАБУ

02 мая 2018 г., 17:32:00   1203   0

«Клопи» з НАБУ

26.04.2018 впливовий український журналіст – С.Речинський, власник відомого своїми резонансними витоками інсайдерської інформації з силових структур сайту ОРД, у себе на сторінці Facebook розмістив постанову про заведення в системі СБУ СКП "Клопи".

Родзинкою поширеного Речинським  цілком таємного документу було те, що в ньому П.Демчина особисто санкціонував заведення справи на керівників НАБУ – панів Артема Ситника та Гізо Углаву.

Поява у мережі Інтернет матеріалів щодо заведення Главком «К» СБУ контррозвідувальної справи відносно керівництва НАБУ не викликала великого резонансу в українському суспільстві. Нація настільки втомилась від постійних інформаційних вкидів, що не реагує навіть на дуже цікаві і гострі факти. І даремно!

Разом із тим, старий вовк Речинський витоками секретних документів в інформаційному просторі не розважається і за дешевим піаром теж гнатись не буде. Тому ситуація нас вельми зацікавила і ми потурбували наших інсайдерів у главку "К" для з’ясування деталей.

За інформацією, отриманою від інсайдерів, справа щодо Ситника та Углави в СБУ все ж таки ведеться. І обізвали їх дійсно «клопами». Постанова, що була викладена в Інтернет Речинським – «фейкова», її мета  - привернути увагу до проблеми та одночасно убезпечити автора від кримінального переслідування за розголошення матеріалів. Цілі абзаци в документ Речинського перекочували з реальної справи контррозвідувальної перевірки «Клопи».

Що ж стало реальною (а не юридичною)  ПІДСТАВОЮ для початку контррозвідувальної  перевірки Ситника та Углави? Це намагання прикриваючись гучними гаслами і впливовими іноземцями побудувати систему іноземного контролю за призначеннями на ключові посади в державі.

Фактично іноземні фінансово-промислові кола або простіше – іноземні олігархи мали намір через НАБУ отримати контроль за нашої державою. Відповідно для іноземних олігархів конче потрібно вибудувати нову структуру влади, яка має підточити стрижень державності та надати преференції більш лояльним представникам українського політикуму. Для реалізації своїх цілей іноземні донори використали досить популістський лозунг боротьби з корупцією в Україні, кілька "ручних" горлопанів (їх прізвища наведені у публікації Речинського) та новостворений орган державної влади, який дублює функції кількох вже існуючих – НАБУ.

Для виведення НАБУ у стан абсолютної безконтрольності планувалось знищити останній форпост українських силовиків - Главк «К» та особисто П.Демчину.

На чому ГРУНТУЮТЬСЯ підозри контррозвідників? На реальних даних щодо повної підпорядкованості Ситника та Углави не просто американським дипломатам, а спецслужбам США, завдання яких вони виконують беззаперечно  і деколи на шкоду інтересам країни, громадянами якої вони є.

При цьому, за нашими даними з СБУ, спецслужби США досить часто використовують Ситника та Углаву у чисто комерційних проектах – сприяння компанії «Бурисма», співвласником якої є син Джо Байдена, лобіювання інтересів американського ядерного гіганта «Westinghouse» тощо. Бажаючі можуть пошукати в Інтернет та знайти причини низької результативності НАБУ на ниві боротьби з корупцією та одночасно резонансні скандали пов’язані з лобізмом.

Крім того, А.Ситник піддався політичній кон’юнктурі та наважився робити безпідставні заяви по відношенню до людей з оточення Д.Трампа. Зокрема, влітку 2016 року Ситник оприлюднив у впливовому американському виданні The New York Times інформацію про перебування політичного консультанта Пола Манафорта в списках так званої «амбарної книги» Партії регіонів та отримання ним за свої послуги по приведенню до влади В.Януковича близько 12 млн. $. Реалізація брудного інформаційного прийому чітко продемонструвала дії А.Ситника в інтересах колишнього кандидата в президенти США Хілларі Клінтон. Цей скандал дорого коштував теперішньому президенту США в іміджевому плані та майже не зірвав його перемогу в виборчих перегонах.

Саме тому, як нам стало відомо від нашого джерела, в Главку «К» немає жодної паніки щодо витоку інформації. Зібрані докази вже дають всі підстави для реєстрації кримінального провадження відносно Ситника та Углави за ст. 111 Кримінального кодексу України («державна зрада»). А низький професіоналізм НАБУшників та їх робота на політичних опонентів Трампа підірвала до них довіру іноземних кураторів.

Можливо найближчими місяцями ми станемо свідками гучної операції СБУ, відголоски якої пролунають і на Капітолійському пагорбі і в Ленглі.

Клопы з набу

Клопы з набу

Клопы з набу

Клопы з набу

Автор: Павло Мороз

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте