У США розглядають можливість кібератаки у відповідь на втручання росіян в американські вибори

03 мая 2018 г., 21:35:00   725   0

У США розглядають можливість кібератаки у відповідь на втручання росіян в американські вибори

Сенатор Джон Маккейн в своїй книзі пише, що Сполучені Штати мають серйозно розглянути можливість проведення кібернападу у відповідь на втручання Росії до виборів у США, щоб надіслати цій країні потужний сигнал.

«Вважаю, якщо Путіна не змусити пошкодувати про це рішення, він повертатиметься на місце злочину знову і знову», – пише Маккейн, відомий республіканець, який зараз бореться з раком мозку.

У книзі «Невгамовна хвиля» (Restless Wave), що має вийти 22 травня, серед іншого Маккейн зачіпає питання того, що Росія може мати компромат проти президента США Дональда Трампа.

«У нас також є кіберможливості. Їх потрібно використати, щоб витягти на світло величезні масштаби корупції і іншу незручну для Путіна інформацію», – написав Маккейн.

“Час для Америки перейти у наступ в інформаційній війні проти Росії”, – додав сенатор.

Нагадаємо, спеціальний прокурор США Роберт Мюллер передав адвокатам президента Дональда Трампа список із близько 40 питань у рамках розслідування можливої змови між командою Трампа та владою Росії на виборах президента США у 2016 році.

Дональд Трамп, у свою чергу, в грудні минулого року говорив радникам про необхідність дострокового припинення розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера щодо втручання РФ в американські вибори.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте