Декларацію голови ФФУ та нардепа повністю перевірять – результат журналістського розслідування

15 мая 2018 г., 15:28:08   1648   0

Електронна декларація Андрія Павелка, який є керівником Федерації футболу України, депутатом парламенту від «Блоку Петра Порошенка» та головою бюджетного комітету, пройде повну перевірку у Національному агентстві запобігання корупції. Про це повідомляє сайт Bihus.Info із посиланням на прес-службу НАЗК.

Нардеп Андрій Павелко. Фото - з офіційного сайту Верховної Ради України

Як інформується на сайті проекту, рішення про перевірку було опубліковане через кілька днів після виходу сюжету програми “Наші гроші з Денисом Бігусом” про маніпуляції з отриманням бюджетних замовлень на виготовлення штучних покриттів для футбольних майданчиків комерційним заводом Федерації футболу України.

Розслідування Bihus.Info викрило механізм, який дозволив створити монополію на бюджетних замовленнях: на сайті Мінрегіонбуду було розміщено типовий проект із будівництва майданчиків з міні-футболу, в якому містилася вимога використовувати покриття виробництва «ФФУ Продакшн», тобто комерційного заводу Федерації футболу України. Після сюжету Менрегіонбуд прибрав дискримінаційну умову зі свого проекту.

У свою чергу, зазначають у Bihus.Info, Федерація футболу України досі не прокоментувала оприлюднені журналістами факти. Натомість на її сайті з’явилося повідомлення ТОВ “ФФУ Продакшн” про проведення щодо неї і ФФУ інформаційної кампанії, яка несе загрозу безпеці всієї України.

“Основними інструментами в цих атаках є розповсюдження відвертої неправди, злочинне використання пересічних людей для поширення через їхні сторінки в соцмережах недостовірної інформації про «ФФУ Продакшн» та про ФФУ, кіберзлочинність тощо”, - поскаржилися на заводі ФФУ, не уточнюючи, про що саме йдеться. Там повідомили, що вже звернулися до Кіберполіції і пообіцяли також написати в СБУ.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
01 июня 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте