«Кримські козаки» повідомляють про тиск з боку окупаційної влади Криму

15 мая 2018 г., 21:57:00   1416   0

«Кримські козаки» повідомляють про тиск з боку окупаційної влади Криму

Отаман “Кримського козацтва” Сергій Акімов повідомив про тиск на його організацію з боку російської влади анексованого Криму після виходу відеосюжету “При Росії в Криму живеться гірше”.

Також він повідомив про факти блокування каналу “Кримський козачий вісник” на YouTube.

“Канал був створений ще в 2014 році. Там ми випустили понад 43 випуски з інформацією суто про козацьке життя в Криму. Не було ніякої політики. Вчора намагалися зайти на канал, щоб розповісти про чергову подію, але він виявився заблокований. Більш того, у людини яка займалася цим каналом, прикрили ще один канал. Я вважаю, це пов’язано з тим, що я розповів правду про те, що зараз діється в Криму”, – розповів Акімов 15 травня в коментарі Крим.Реаліі.

Хто саме заблокував канал, Акімов не знає, але зазначає, що відразу після цього з’явився альтернативний канал зі схожою назвою “Вісник кримського козацтва” від російського уряду Криму.

Акімов додав, що через тиск на організацію її покинув один козак.

“Один козак покинув організацію. Вчора (14 травня) він здав посвідчення: сказав, що боїться за свою сім’ю. Людина просто злякалася. На даний момент це одиничний випадок”, – говорить він.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте