Хабар НАБУ у 800 тисяч доларів: досудове розслідування завершено

18 мая 2018 г., 15:30:07   1349   0

Генпрокуратура завершила досудове розслідування за підозрою особи, яка намагалась надати 800 тис доларів США службовій особі НАБУ, – повідомляє на офіційному сайті відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

Фото - ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Департаментом з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України спільно з НАБУ завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою відомого бізнесмена-контрабандиста, який пропонував надати службовій особі Національного антикорупційного бюро України, яка займає відповідальне становище, неправомірну вигоду в розмірі 800 тис доларів США.

Як установлено слідством, в листопаді 2017 року згадана особа запропонувала одному з керівників структурного підрозділу НАБУ неправомірну вигоду у розмірі 800 тис доларів США за зняття арештів з рахунків підконтрольних йому підприємств на суму близько 450 млн грн, досудове розслідування у якому здійснювали детективи НАБУ.

17.05.2018 слідчими Департаменту, відповідно до положень ст. 290 КПК України, повідомлено підозрюваного та його захисників у кримінальному провадженні про завершення досудового розслідування та надано доступ до його матеріалів, якими володіє сторона обвинувачення.

За результатами відкриття прокурором матеріалів досудового розслідування підозрюваному та його захисникам буде вручено обвинувальний акт, який найближчим часом буде спрямовано на розгляд до суду.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте