У САП закрили справу щодо суддів Насірова

19 мая 2018 г., 20:13:00   994   0

У САП закрили справу щодо суддів Насірова

Спеціалізована антикорупційна прокуратура закрила справу щодо суддів Окружного адміністративного суду Києва, які задовольнили позов екс-голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, – інформує «Судовий репортер»із посиланням на прес-службу Окружного адміністративного суду Києва.

Справу про винесення неправосудного рішення зареєструвало 14 грудня 2017 Національне антикорупційне бюро за заявою народного депутата.

Про кримінальне провадження стало відомо у березні 2018-го, коли справу розглядав Київський адміністративний апеляційний суд. Насіров зробив заяву, що це також є втручанням у роботу суддів апеляційного суду, після чого провадження у справі було припинено, а судді обох інстанцій звернулись до Вищої ради правосуддя і генпрокурора про втручання в їх роботу.

Натомість Печерський районний суду Києва зобов’язав ГПУ внести відомості до ЄРДР про кримінальне правопорушення та розпочати досудове розслідування за фактом втручання у діяльність суддів Окружного адміністративного суду міста Києва.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
18 мая 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте