Житомирський госпсуд розіграв 3 мільйона на ремонт між фірмами одного власника

21 мая 2018 г., 22:21:00   1069   0

Житомирський госпсуд розіграв 3 мільйона на ремонт між фірмами одного власника

Господарський суд Житомирської області 15 травня провів аукціон з замовлення ремонту фасаду свого адміністративного приміщення, на якому найкращу пропозицію надало ТОВ «Уют Строй» вартістю 2,82 млн грн.

Про це повідомило «Житомир.Інфо» з посиланням на дані системи «Прозорро».

Підрядник має виконати капітальний ремонт фасаду будівлі – утеплити та облицювати стіни.

23 квітня Госпсуд Житомирської області  відмінив торги на закупівлю цих робіт через те, що участь в них взяв тільки один учасник – «Уют Строй». Тоді пропозиція фірми склала 2,7 млн грн.

На повторних торгах єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Проектстрой». Під час аукціону «Уют Строй» знизив свою пропозицію так, щоб вона була на одну тисячу гривень дешевшою від «Проекстрой». Остання в ході торгів свою ціну залишила незмінною.

Обидві фірми зареєстровані за однією адресою в квартирі свого спільного власника – Дрогоруба Ігоря Петровича. У них також спільний телефон.

«Уют Строй» фігурує в низці кримінальних проваджень. Зокрема, в березні 2016 року розпочалося досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою в підробці службовими особами «Уют Строю» та «Компанії РОС» актів виконаних робіт на ремонті корпусів дитячого табору «Орлятко». Також поліція підозрювала фірму в завищенні вартості робіт під час ремонту мосту в Житомирі.

Наші Гроші

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте