Кличко назвав “фейковими” ціни на житло у Києві до фіналу ЛЧ-2018

23 мая 2018 г., 20:09:00   1019   0

Кличко назвав “фейковими” ціни на житло у Києві до фіналу ЛЧ-2018

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що підвищення цін на житло у столиці до фіналу Ліги чемпіонів є «світовою практикою».

Про це повідомляє Громадське.

«Те, що ціни підвищуються під час проведення різноманітних акцій, то це не тільки в Києві, це всюди така світова практика. На жаль, місто не може регулювати бізнес – це ринок», — заявив Кличко.

Він додав, що Київ зв’язався з клубами «Реал Мадрид», «Ювентус», з фан-клубами, і попросив сповістити про тих, хто планує здавати квитки через високі ціни.

«Тиша (у відповідь – ред.). Це фейк-ньюз, який поширюють», — сказав міськголова.

На питання про те, скільки заробить Київ на фіналі ЛЧ, Кличко повідомив, що остаточну фінансову цифру отримати неможливо.

«Приблизно рахуватимемо, що кожен турист, який приїжджає у Київ, залишає, як мінімум, 150-200 доларів за добу. У минулому році показник іноземних туристів у Києві був 2 мільйони, в цьому році очікуємо 2,5 мільйони іноземних туристів. Якщо очікуємо близько 50-60 тисяч вболівальників, помножте це на 100 чи на 150 доларів. Це мінімум», — сказав міський голова.

Тим часом, вболівальники іспанського «Реала» повернули понад 2200 квитків на фінал Ліги чемпіонів, у якому «Реал» зіграє проти «Ліверпуля» 26 травня в Києві. Проблеми з логістикою і завищені ціни в Києві змушують вболівальників повертати квитки.

Вболівальники «Ліверпуля» також звернулися до УЄФА через високі ціни на житло під час фіналу ЛЧ у Києві. Крім того, у Британії футбольних фанатів «Ліверпуля» попередили про ризик нападів під час фіналу ЛЧ.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте