Ветерани АТО анонсували акцію проти суду над учасниками сутичок на столичному ринку “Лісовий”

28 мая 2018 г., 20:26:00   1295   0

Ветерани АТО анонсували акцію проти суду над учасниками сутичок на столичному ринку “Лісовий”

У Києві ветерани АТО анонсували акцію протесту під будівлею суду, де обиратимуть запобіжний захід трьом учасникам сутичок з поліцією на столичному ринку “Лісова”, які захищали військового пенсіонера.

“Інформуємо, що троє наших побратимів досі знаходяться в ІТТ у зв’язку з недавніми подіями на Лісовій, де “гості” столиці побили військового пенсіонера”, – повідомляє на своїй сторінці у Facebook Дмитро Матрос, голова громадської організації “Ветеранське Братерство Інфо”.

Він зокрема зазначив, що завтра, 29-го травня, Деснянський районний суд обиратиме запобіжний захід трьом учасникам конфлікту, який стався поблизу кіоска на столичній станції метро “Лісова”.

“Хочеться додати, що подібні дії з боку громади – закономірна реакція на неспроможність і корумпованість “правоохоронців” і як наслідок – відчуття повної безкарності “гостей”, – додав голова ГО.

Нагадаємо, 26-го травня поліція затримала іноземця, який побив військового пенсіонера на ринку поблизу станції метро “Лісова”. Під час конфлікту чоловік із кулаками накинувся на потерпілого, який заступився за жінку, і потім втік з місця події.

Наступного дня до кіоску прийшли представники націоналістичних організацій, на місце прибула поліція, почалися сутички. Учасники акції почали громити кіоски та ламати ролети, поліція застосувала проти них сльозогінний газ.

Раніше у мережі також з’явилося відео сутичок.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте