Коли урядовці припинять бути наркоманами і злізуть з наркоголки МВФ

28 мая 2018 г., 22:45:00   757   0

В минулу п’ятницю під час години запитань до уряду в українському парламенті відповідаючи на моє питання: «коли урядовці припинять бути наркоманами і злізуть з наркоголки МВФ?» міністр соцполітики Андрій Рева відповів, що дійсно українська економіка наркозалежна від кредитів МВФ але як і звичайному наркоману для лікування потрібно просто зменшувати дозу наркотиків тобто кількість кредитів.


Читайте також: МВФ оценил шансы экономик стран-членов СНГ


Це все самообман! Дуже добре, що міністр Рева визнає, що українська економіка наркозалежна від міжнародних кредитів але в той же час запропонований ним процес лікування по зменьшенню дози неприйнятний. Так наркозалежність не вилікуєш.


Читайте також: Более-менее стабильная ситуация на валютном рынке продлится до августа-сентября – эксперт


Тільки радикальне оздоровлення економіки шляхом відродження власної вітчизняної промисловості і сільського господарства та відмова від співпраці з МВФ яка воліє бачити нашу країну сировинним придатком світових економік, призведе до повного оздоровлення українського державного організму, зробить Україну сильною і економічно потужною державою а українців заможними громадянами.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте