Заарештовано власника автомобіля, від вибуху якого постраждали діти

16 июня 2018 г., 20:04:00   1245   0

Заарештовано власника автомобіля, від вибуху якого постраждали діти

Суд заарештував власника “Волги”, від вибуху якої постраждали четверо дітей.

Відповідне рішення суд ухвалив у суботу за клопотанням Київської місцевої прокуратури, – повідомляє Інтерфакс.

“Власнику автомобіля “Волга”, в якому діти знайшли вибухівку, обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Термін дії запобіжного заходу суд визначив до 12.08.2018 року”, – йдеться в повідомленні.

У прокуратурі нагадали, що 41-річному чоловікові оголошено про підозру за ст. 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) та ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

“Під час допиту підозрюваний дав свідчення, підтверджені в ході відтворення. Наразі в рамках кримінального провадження призначено низку судових експертиз. Тривають всі необхідні слідчі дії, спрямовані на встановлення обставин скоєння злочину”, – йдеться в повідомленні київської прокуратури.

Увечері 15 червня в Святошинському районі Києва в старому автомобілі на вул. Чорнобильській вибухнув невідомий предмет, внаслідок чого постраждали четверо дітей віком від 5 до 11 років, які грали в салоні. Невстановлений предмет, який діти дістали з автомобіля марки “Волга”, вибухнув під час спроби його відкрити.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте