На Одещині звільнили жінку, яку у заручницях тримав її психічно неврівноважений син

23 июня 2018 г., 20:01:00   1252   0

На Одещині звільнили жінку, яку у заручницях тримав її психічно неврівноважений син

На Одещині у Лиманському районі психічно неврівноважений чоловік взяв у заручниці свою матір та забарикадувався; поліція проводить з ним переговори.

Психічно неврівноважений чоловік влаштував вдома дебош під час чергового приступу хвороби, через що його матір викликала бригаду швидкої медичної допомоги, – повідомляє Главком.

Медики помітили в будинку обріз рушниці й викликали після свого від’їзду поліцію.

«Коли на місце виклику прибув поліцейський патруль, 34-річний правопорушник метнув у них світлошумову гранату. На щастя, унаслідок вибуху ніхто не постраждав. Але пізніше зловмисник зробив кілька пострілів з мисливської рушниці в сторону офіцера поліції, поранивши його в ліве передпліччя», – розказав радник очільника Одеської поліції Руслан Форостяк.

Силовики викликали підкріплення. Приватний будинок, де правопорушник закрився із заручницею – своєю матір’ю очеплений, тривають перемовини.

За його словами, якщо не вдасться домовитися із чоловіком, поліцейські будуть вимушені застосувати силовий варіант розв’язання інциденту.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Лиманського відділу поліції, керівництво Головного управління Нацполіції в Одеській області та спецпідрозділ КОРД.

Правоохоронці провели евакуацію цивільного населення з периметру проведення поліцейських заходів. У результаті спецоперації зловмисник затриманий. Серед цивільного населення ніхто не постраждав. Зловмисником виявився 35-річний мешканець с. Курісове.

Зараз на місці події працюють спеціалісти вибухотехнічного управління.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України. Проводиться розслідування.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте