Пенсійний фонд відновив виплати звільненому з полону сепаратистів вченому Ігорю Козловському

23 июня 2018 г., 21:21:00   1207   0

Пенсійний фонд відновив виплати звільненому з полону сепаратистів вченому Ігорю Козловському

Пенсійний фонд відновив виплату пенсії релігієзнавцю Ігорю Козловському, звільненому з полону бойовиків.

Повідомляє портал АНТИКОР з посиланням на ЗМІ.

Про це повідомили у прес-службі Пенсійного фонду.

На рахунок Ігоря Козловського сьогодні переказали пенсію за травень і червень. Окрім того, Пенсійний фонд провів перерахунок і нарахував доплату, стверджують у прес-службі.

Ігор Козловський розповів, що протягом двох місяців йому не виплачували пенсію, після чого він звернувся до Пенсійного фонду.

«Мені сказали, що дійсно припинили виплати на тій підставі, що я перетинав кордон України. Сказали: «Нам прийшла інформація від Служби безпеки України, що ви перетинали кордон. Згідно з постановою Кабміну, усім внутрішнім переселенцям, які перетинають наші кордони, припиняється пенсія». Я відповів, що дійсно перетинав кордон України – їздив до Брюсселя, де виступав у Європарламенті, їздив до Лондона з Іриною Геращенко, там виступав у британському парламенті», — зазначив Козловський.

Ученому порадили написати заяву, зібрати документи та пройти перевірку, аби відновити виплати. Ігор Козловський каже, що пройшов необхідні процедури, однак проблема може знову повторитися незабаром.

«У мене зараз планується декілька виїздів за кордон – на наукові конференції і на виступи у різних організаціях для того, аби говорити про агресію України, наших політв’язнів, полонених. Мені сказали, що кожного разу доведеться проходити те ж саме коло, відновлюючи пенсію. Я вважаю, що це дискримінація внутрішніх переселенців і конституційних прав громадян України щодо вільного пересування», — зазначив Козловський.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте