Укрзалізниця "тішить" лайфхаками, або Реформи йдуть з реальним скрипом. ФОТО

09 июля 2018 г., 18:20:00   1457   0

Чого очікуєте ви, купуючи квиток у купейному вагоні? Як мінімум – кращого комфорту, ніж в плацкарті і можливості добре поспати, бо ж за закритими дверима не чути сторонніх звуків.


Проте, це зовсім не про мою поїздку з неділі на понеділок у купейному вагоні поїзда N 82 Ужгород-Київ.


Їду зі станції "Стрий", вагон більш-менш чистий, але скрип реформи відчувала як тільки поїзд вирушив і до самого завершення поїздки. Одні з дверей до вагону, недалеко від мого купе, скрипіли всю подорож. Справжній лайфхак від Укрзалізниці.


Читайте також: Потяг, який йде 17 годин і не має кондиціонерів та води – це жесть


Замість того, щоб відремонтувати, двері прив'язали шматком тканини до металевої труби, щоб не відпали. Щоправда, є значні недоліки у такого рішення – двері не відпадуть, а от для слуху пасажирів – випробування.



Було невиносно ні спати, ні читати. Провідниця лише знизувала плечима. Виправдання таке – діти зламали, а ремонтувати будемо в Києві...а їхали пасажири з таким скрипом 10 годин.


І бонусом – один із туалетів вагону не працював.


Читайте также: Укрзалізниця запустила "повноцінне харчування" в поїздах. Що по чому?


Настрій був зіпсований, очікуваного комфорту не отримала, так і не змогла заснути. Не зрозуміло, чому реформування не передбачає супроводу технічними працівниками,які могли би полагодити зламані «складові» вагону?


До речі, у плацкарті таке явище аналогічно неприпустиме, але платиш більше за купе і хочеш отримати нормальну послугу, на жаль не отримуєш. Це дуже засмучує.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте