Власник конфіскованого авто спробував повернути його за 3 тисячі хабаря

16 июля 2018 г., 10:29:09   980   0

Щоб повернути транспортний засіб, вилучений напередодні правоохоронцями, чоловік прийшов з хабарем до начальника слідчого підрозділу місцевої поліції. Мешканця Запоріжжя затримали працівники внутрішньої безпеки Національної поліції та обласної поліції під час спроби передачі хабаря, – інформує офіційний сайт Національної поліції.

З місця події. Фото з офіційного сайту Національної поліції

Співробітники запорізької поліції під час огляду автомобіля виявили у салоні канабіс. Один з двох чоловіків запевнив, що наркотичну речовину перевозив для власного вжитку. За цим фактом слідчими Орієівсьького відділення поліції було розпочато кримінальне провадження.

Виявлену наркотичну речовину вилучили, як і автомобіль фігуранта. Та невдовзі власник машини зустрівся з начальником слідчого відділення зазначеного підрозділу поліції і запропонував «винагороду» за повернення транспортного засобу.

30-річний майор поліції про корупційну пропозицію доповів керівництву та працівникам Запорізького управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.

При передачі неправомірної вигоди посадовцю поліції у розмірі 3 тисяч гривень 29-річного мешканця Запоріжжя затримали оперативники внутрішньої безпеки НПУ та працівники поліції області.

Вирішується питання щодо оголошення йому про підозру. Наразі його затримано в порядку статті 208 КПК України.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
01 июня 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте