Будинок уряду за 12 мільйонів ремонтуватиме фірма, від якої «Укртелеком» та підприємці вимагали гроші через суд

19 июля 2018 г., 14:47:51   1575   0

Фасад Будинку Уряду України та підпірної стіни по вул.Грушевського у Києві відновлюватиме ТОВ «Сучасні оздоблювальні технології» за 12 мільйонів 389 тисяч гривень, – дізнався «Ні корупції!» із даних сайту «ProZorro».

Інший учасник – ТОВ «Центрбуд», як інформується на «ProZorro», зголосився виконати роботи трохи дешевше – за 12 мільйонів 385 тисяч. Однак переможцем аукціону визнано саме ТОВ «Сучасні оздоблювальні технології».

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Згідно з оголошенням, роботи виконавець повинен завершити до 14 грудня цього року.

За даними аналітичної платформи YouControl, «Сучасні оздоблювальні технології» зареєстровані у Києві, створені у 2010 році, 51% частки фірми належить ПАТ «Трест «Київміськбуд імені М.П.Загороднього». Інформації про виграні раніше державні тендери не зафіксовано.

Натомість, як вдалося дізнатися з Єдиного державного реєстру судових рішень, від ТОВ вимагають гроші через суди – починаючи від фізичних осіб і закінчуючи «Укртелекомом».

У 2017 році Господарський суд Києва зобов’язав ТОВ «Сучасні оздоблювальні технології» заплатити ПАТ «Укртелеком» 120 тисяч заборгованості. Як йдеться у тексті рішення, «Укртелеком» в рамках укладеного договору у 2015 році заплатив «Сучасним оздоблювальним технологіям» 3 мільйони 480 тисяч 547 гривень. Однак роботи були виконані лише на 3 мільйони 360 тисяч 547 гривень. Відтак в «Укртелекомі» попросили або повернути 120 тисяч гривень, або довиконати роботи. Ні перше, ні друге у ТОВ не зробили. Відтак питання повернення грошей вирішив суд.

У 2018 році Оболонський районний суд Києва зобов’язав ТОВ повернути мешканцю Житомирщини будівельне риштування, яке від нього взяли в оренду. Також «Сучасні оздоблювальні технології» зобов’язано компенсувати позивачу 1 600 гривень судового збору.

У травні Господарський суд Києва зобов’язав стягнути із ТОВ 66 тисяч гривень заборгованості, 9 з половиною тисяч пені та 1 762 гривень судового збору на користь фізичної особи-підприємця Ігоря Матвійчука. Як йдеться у тексті рішення, підприємець поставив ТОВ «Сучасні оздоблювальні технології» металеві ворота із автоматикою. Однак повністю грошей за свою роботу від ТОВ не отримав. За допомогою у поверненні грошей підприємцеві довелося звернутися до суду.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте