Чиновницю Державної міграційної служби та її спільника судитимуть за хабар і підвищену зарплату

24 июля 2018 г., 16:49:53   1364   0

Дніпропетровська місцева прокуратура №1 затвердила та направила до суду обвинувальний акт відносно начальниці одного з районних у місті Дніпрі відділів Головного управління Державної міграційної служби України в області та ще одного громадянина – їм інкримінують хабарництво за прискорену видачу закордонних паспортів, – дізнався «Ні корупції!» з повідомлення прес-служби прокуратури Дніпропетровської області.

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Як зазначають правоохоронців, вони встановили: начальниця одного з районних у місті відділів ГУ ДМС України в області запропонувала знайомому чоловікові підшукувати громадян, які б бажали у найкоротші строки оформити та отримати закордонні паспорти, сплативши за таку послугу неправомірну вигоду.

У січні цього року під час одержання 6 тисяч гривень неправомірної вигоди керівницю та громадянина викрили правоохоронні органи.

Крім того, наголошують у прокуратурі, досудовим розслідуванням встановлено, що посадовець Державної міграційної служби у серпні 2016 року внесла завідомо неправдиві відомості у табель обліку робочого часу працівників щодо фактично невідпрацьованих годин, внаслідок чого останнім зайво була нарахована заробітна плата.

Відтак вона, крім частини 3 статті 368 КК України (одержання неправомірної вигоди за попередньою змовою групою осіб), обвинувачується ще й у скоєнні злочину за частиною 1 статті 366 КК України (внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей).

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте