На Запоріжжі затримали вбивцю ветерана АТО Сармата

31 июля 2018 г., 20:30:00   1643   0

На Запоріжжі затримали вбивцю ветерана АТО Сармата

Волонтер та координатор проекту "Стоптерор" Семен Кабакаєв повідомив, що вбивцю ветерана АТО Віталія Олешка із позивним Сармат затримали.

"Зараз біля Мелітополя було затримано вбивцю Сармата. Подробиці трохи згодом", – написав волонтер на своїй сторінці у Facebook.

 

Цю інформацію підтвердив і журналіст Юрій Бутусов.

"Поліція затримала групу кілерів, які вбили сьогодні вдень Віталія Олешко в Бердянську. Машина, в якій знаходилося четверо чоловіків, була перехоплена біля села Приморське Запорізької області, кілери намагалися сховатися, але їх затримали і вже встигли провести впізнання. Свідок злочину проти Віталія Олешко його друг Андрій Маджаров упізнав вбивцю, його впізнали і інші свідки. Хто що-небудь знає про це злочинця – потрібна вся необхідна інформація. Це однозначно замовне вбивство, діяла ціла група, треба дістатися до замовників", – написав він на власній сторінці у Facebook.

Олешка застрелили 31 липня у Бердянську Запорізької області практично на очах в очевидців. За попередніми даними, йому двічі вистрілили в спину із двоствольної гвинтівки.

Сармат був ветераном батальйону "Донбас" і вів активну громадську діяльність. Так, у березні під час спроби групи громадян потрапити на сесію Запорізької облради Олешка було затримано поліцією.  

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте