Засідання у справі про вбивство Веремія зірвано: немає підсудного і одного з присяжних

31 июля 2018 г., 20:23:00   1463   0

Засідання у справі про вбивство Веремія зірвано: немає підсудного і одного з присяжних

Шевченківський суд Києва переніс сьогоднішнє засідання у справі Павла Бялая, якому інкримінують співучасть у вбивстві журналіста В’ячеслава Веремія у 2014 році під час Майдану.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода,причина перенесення засідання – до суду не з’явився один із присяжних,також на засідання суду з СІЗО не доставили Павла Бялая.

Наступні засідання у справі мають відбутися 9 серпня о 14:00 та 24 вересня о 13:00.

Сторона потерпілих має намір домагатися проведення наступних засідань у форматі відеоконференції.Павля Бялая звинувачують, серед іншого, в тому, що він, перебуваючи у складі групи так званих «тітушок», вів вогонь на ураження по автівці, в якій перебував Веремій. Після цього автівка зупинилася і відбулося вбивство, свідчать матеріали слідства. Бялай ці звинувачення відкидає.

Раніше експерти, які відстежують суди у справах Майдану, заявляли Радіо Свобода, що підсудні та їхні адвокати використовують тактику затягування процесу в усіх цих справах.

Журналіста В’ячеслава Веремія газети «Вєсті» вбили в Києві вночі 19 лютого 2014 року. Як повідомив сайт видання, Веремій разом із колегою на автомобілі повертався після роботи на Майдані, де виконував редакційне завдання. На розі вулиць Володимирської і Великої Житомирської в Києві на таксі, в якому вони їхали, напали невідомі особи з бейсбольними битками і зброєю, в касках, камуфляжі і чорних масках. Журналіст помер у лікарні швидкої допомоги від вогнепального поранення в живіт.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте