Представник Фонду держмайна «попросив» 500 доларів за користування приміщенням

02 августа 2018 г., 15:25:12   958   0

На Сумщині посадовець Фонду державного майна вимагав від підприємця 500 доларів США за неперешкоджання у користуванні приміщенням та, у перспективі, не відстоювати у суді право держави на це приміщення, – дізнався «Ні корупції!» із повідомлення прес-служби прокуратури Сумської області.

Фото - ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Як розповідають у прокуратурі, приватний підприємець тривалий час орендував нежитлове приміщення у м. Ромни, яке перебуває у державній власності. В подальшому за результатами конкурсу приміщення було викуплено підприємцем. На даний час триває розгляд цивільної справи за позовом регіонального відділення Фонду державного майна України по Сумській області про розірвання договору купівлі-продажу.

Головний спеціаліст регіонального відділення, до повноважень якого відносяться питання стану використання державного майна, звернувся до приватного підприємця із вимогою надати йому неправомірну вигоду у сумі 500 доларів США, на що взамін він пообіцяв не створювати перешкоди у користуванні підприємцем приміщенням на час судового розгляду цивільної справи, а також не оскаржувати у судах вищих інстанцій рішення місцевого суду у випадку відмови у задоволенні позовних вимог відділення.

У середу, 1 серпня, на паркувальному майданчику одного із ТРЦ м. Суми посадовець одержав від підприємця обумовлену суму грошей, після чого був затриманий працівниками прокуратури, Управління захисту економіки поліції та слідчого управління Головного управління поліції в області.

Наразі тривають слідчі дії, готується повідомлення про підозру за частиною 3 статті 368 (вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте