Справу чиновниць управління Пенсійного фонду в Маріуполі передано до суду

08 августа 2018 г., 14:14:15   1286   0

На Донеччині завершено досудове розслідування стосовно головної спеціалістки Маріупольського об’єднаного управління Пенсійного фонду України та її спільниці, які підозрюються у скоєнні злочинів, передбачених статтею 368 (отримання неправомірної вигоди службовою особою та пособництво в отриманні службовою особою неправомірної вигоди), – розповідають у прес-службі прокуратури області.

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

За версією слідчих, у травні до управління для отримання довідки про взяття на облік як внутрішньо переміщеної особи та відновлення пенсії ще одній людині звернувся чоловік. Головна спеціалістка повідомила йому, що за 7 500 гривень посприяє у вирішенні вказаних питань.

До виконання свого плану спеціалістка залучила посередницю, яка підшукала чоловікам адреси фіктивних місць проживання та отримала гроші. Після цього посередницю було затримано.

У зв’язку із тим, що жінка-посередниця співпрацює зі слідством, матеріали кримінального провадження стосовно неї виділені в окреме провадження та обвинувальний акт з угодою про визнання винуватості скеровано до Орджонікідзевського районного суду м. Маріуполя.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте