Утеплення школи та садків Краматорська на 33 мільйони розіграли два учасника

09 августа 2018 г., 13:03:19   1692   0

Управління капітального будівництва та перспективного розвитку міста Краматорської міської ради визначило ТОВ «Крамміськбуд» переможцем у торгах щодо термомодернізації (утеплення) місцевої школи №25 та садків №34, 53, 60, 92. За це фірмі перерахують 33 мільйони 491 тисячу грн, – дізнався «Ні корупції!» із даних електронного майданчика «ProZorro»

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Закупівля пройшла за гроші, надані Європейським інвестиційним банком в рамках проекту «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України».

Інший учасник аукціону – ПрАТ «Промстроймонтаж» – запропонував за роботи більшу суму – 33 523 040 грн.

Це – не перший аукціон, в якому змагалися саме ці два учасники. Із ухвали Краматорського міського суду від 01 березня стало відомо, що ще у 2015 році  саме цей тандем розігрував лот за ремонт місцевого парку культури та відпочинку «Сад Бернацького». Тоді на аукціоні переміг «Промстроймонтаж», до якого нині, відомо із згаданої ухвали, мають претензії правоохоронці.

«Крамміськбуд», за даними аналітичної платформи YouСontrol, у 2017 році виграв тендерів на 113 мільйонів 563 тисячі, а цьогоріч станом на 9 серпня – більше 53 мільйонів. Мова йде про одне замовлення від Департаменту капітального будівництва Донецької обласної державної адміністрації – капітальний ремонт будівлі Краматорської української гімназії з благоустроєм території.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте