Завершено розслідування щодо 90 тисяч доларів хабаря сільському голові за землю

09 августа 2018 г., 12:18:50   1225   0

Детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури днями повідомили голові однієї з сільських рад Києво-Святошинського району Київської області про завершення досудового розслідування за фактом отримання ним 90 тисяч доларів США неправомірної вигоди, – інформує сайт НАБУ.

Фото - ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Підозрюваному та його адвокатам відкрито матеріали слідства для ознайомлення перед скеруванням обвинувального акта до суду. Розслідування детективи НАБУ завершили за два місяці.

У рамках цієї справи досудове розслідування завершено також стосовно особи, яка під час вчинення злочину виконувала роль пособника.

Дії сільського голови кваліфікуються за частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України (отримання неправомірної вигоди). Пособник проходить по цій же статті.

За даними слідства, сільський голова за попередньою змовою з пособником вимагав та одержав неправомірну вигоду в розмірі 90 тисяч доларів США від іншої фізичної особи. Неправомірна вигода отримана за затвердження детального плану території садибної житлової забудови орієнтовною площею 90 га у Київській області та вчинення дій задля підписання відповідного рішення сільради.

Досудове розслідування наведених фактів детективи НАБУ здійснювали з травня 2018 року.

24 травня 2018 року під час обшуку детективи НАБУ виявили та вилучили предмет неправомірної вигоди. 25 травня сільському голові та його пособнику повідомили про підозру.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте