НКРЕКП не дали документи НАБУ щодо «Роттердам+» – ЗМІ

14 августа 2018 г., 17:22:49   1230   0

Екс-очільник Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП Дмитро Вовк і його наступниця Оксана Кривенко саботували видачу НАБУ даних формули «Роттердам+» – повідомляє видання «Наші гроші».

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Як відзначають «Наші гроші», у запиті до НКРЕКП йшлося про алгоритм  розрахунку оптової ринкової ціни електроенергії, джерела даних і дати, які використовували для цих розрахунків.

НКРЕКП (ще за керівництва Дмитра Вовка) детективам відмовила. Причина, наголошують «Наші гроші», НАБУ розслідує провадження щодо «Роттердам+», а тому і надання інформації буде лише за ухвалою суду про доступ до документів.

14 травня детектив НАБУ склав щодо Вовка протокол про адміністративне правопорушення по ст. 185-13 КУпАП («Невиконання законних вимог посадових осіб НАБУ»), що передбачає накладення штрафу від 4250 до 6800 грн. Цей протокол одразу був переданий до Солом’янського райсуду, де потрапив на суддю Олену Курову.

Оксана Кривенко продовжила приховувати від НАБУ дані про “Роттердам+”, – констатують «Наші гроші». У НАБУ склали протокол про адмінпорушення і на неї. Протокол теж направили до суду, де він потрапив до судді Оксани Криворот.

У жодному із двох судових процесів жоден керівник Комісії не постраждав, – наголошує видання.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте