На Київщині водію погрожували фізичною розправою за низькі ціни на квитки

17 августа 2018 г., 23:30:00   1405   0

На Київщині водію погрожували фізичною розправою за низькі ціни на квитки

16 серпня було проведено засідання чергової 44-ої сесії депутатів Броварської міської ради. Окрім різних питань, які підіймалися сьогодні, найбільше присутніх вразив "виступ" депутата Київської обласної ради, Олега Іваненка.

Нагадаємо, що він та його батько - керівники автотранспортного підприємства "Інватранс", у власність якого входять маршрутні таксі, які працюють на маршруті №332 та частина автобусів маршруту №403-А. 332-й - це єдине маршрутне таксі, яке залишило за собою ціну в 12 грн до Києва для пасажирів, в той час як інші підняли її до 15 грн. Наразі конкуренція є повсюди й цей бізнес не виключення. Тому зрозуміло, що з боку інших власників різних маршрутних таксі було багато негативу. Але особливо виділився керівник ТОВ «Автопас-К» Володимир Білокінь. За словами Олега Іваненка, цей депутат погрожував його батьку фізичною розправою у випадку, якщо вони не піднімуть ціну на проїзд, чого "Інватранс" робити не збирається.



Не дай Боже, щось станеться з моїм батьком, - в такий спосіб закінчив свій виступ пан Олег, даючи зрозуміти на чиїй це тоді буде совісті. Зазначимо, що "головних героїв" цієї події на засіданні не було. Тому ні від керівника "Автопас-К", ні від власника "Інватрансу" коментарів не пролунало.

Ми поспілкувалися з керівником "Інватрансу" Валерієм Іваненко, який підтвертив факт телефонної погрози від керівника "Автопас-К" Володимира Білоконя. Як доказ пан Валерій дозволив оприлюднити запис цієї телефонної розмови.

17.08.2018 року до нашого видання зателефонував Володимир Білокінь, керівник ТОВ «Автопас-К».

Пан Володимир розповів нам про цю ситуацію, висловив свою точку зору та прокоментував скандальну телефонну розмову з Іваненком Валерієм Івановичем.

- В першу чергу хочу зазначити, що я поважаю Валерія Іваненка і такого від нього не очікував. Справа зовсім не в конкуренції, як вирішили майже всі. Я дещо вам поясню: по документах за людей з обмеженими можливостями, які працюють, керівники не повинні сплачувати податки. І ось в чому проблема: згідно записам, в «Інватрансі» майже всі водії – люди з обмеженими можливостями, а насправді їх максимум троє чи четверо. Звичайно, що таким чином керівник «Інватрансу», не сплачуючи податки, зберігає гроші на бензин, запчастини та інше. Тому має змогу зменшувати ціну за проїзд. На мою думку те, що людей з інвалідністю використовують для власної вигоди – це жахливо. І я абсолютно проти такого відношення. Я дійсно не хотів підіймати всю цю тему і мені шкода, що доводиться тепер все це говорити. Якщо ця «війна» продовжиться, то в якийсь момент мені доведеться оприлюднити ті документи та розмови, які відбувалися у нас з Іваненком. Не буду поки що казати, що це за документи, але запевняю, що «Інватранс» просто не вистоїть після такого. Це не є конкуренція, просто Валерію Івановичу ніхто не давав права не сплачувати податки. Була б моя воля – я б з радістю зробив вартість проїзду і по 10 гривень. Але ж тоді, якщо також відняти суму на податки, не залишиться грошей ні на шини, ні на бензин чи навіть на зарплату працівникам. Я готовий показати всі свої бухгалтерські документи і хочу, щоб Валерій Іванович вчинив так само. Наостанок скажу лише, що боротьбу проти «Інватрансу» я не збираюся припиняти. І в тій телефонній розмові про це я і заявив. Ймовірніше всього, що мене неправильно зрозуміли, через що і піднявся весь цей галас, - розповів виданню "At Brovary" керівник ТОВ «Автопас-К» Володимир Білокінь.

Досьогодні половина маршрутних таксі сполученням Бровари-Київ ще не підвищили вартість проїзду до столиці . Як ситуація зміниться завтра-післязавтра залишається невідомою. Маємо надію, що броварські перевізники знайдуть логічний консенсус.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте