Живе спілкування з людьми, – експерт пояснив зростання рейтингу Ляшка

20 августа 2018 г., 20:30:00   861   0

Серед головних претендентів на президентський пост найактивніше набирає популярність лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Рейтинг Юлії Тимошенко у липні в порівнянні з червнем майже не змінився, а співак Святослав Вакарчук стрімко втрачає підтримку виборців, передає Інформатор.


Про це свідчать результати опитування компанії GfK Ukraine.


Перше місце у президентському рейтингу посіла очільник ВО «Батьківщина» з результатом 23,1%. У порівняні з червнем її популярність серед громадян, які підуть на вибори і визначилися за кого голосувати, зросла лише на 0,6%.


Серед фаворитів потенційних кандидатів в президенти від’ємну тенденцію підтримки населення продемонстрував Святослав Вакарчук. За останні місяці його рейтинг впав на 5,7%.


Інші політики продемонстрували додатну тенденцію підтримки виборців. У порівняні з червнем найсуттєвіше рейтинги виросли в Олега Ляшка, Юрія Бойка та Анатолія Гриценка. Якщо підтримка Бойка і Гриценка зросла приблизно на 2,5%, то фаворитом за приростом підтримки виборців став Ляшко. Його рейтинг становить 10,4%, і виріс на 3,2%. Загалом у президентському рейтингу лідер Радикальної партії посів четверте місце після очільників ВО «Батьківщина», «Громадянської позиції» і «Опозиційного блоку».


 дослідженням Українського інституту соціальних досліджень імені А. Яременка та центру «Соціальний моніторинг» Юлія Тимошенко, Анатолій Гриценко, Олег Ляшко і Юрій Бойко – лідери президентських рейтингів.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте