Нам не потрібен мир, який пропонує Медведчук, тому що це мир шляхом програшу та капітуляції, – Кабакаєв

26 августа 2018 г., 11:42:00   942   0

Нам не потрібен мир, який пропонує Медведчук, тому що це мир шляхом програшу та капітуляції, – Кабакаєв

Нешанований пан Медведчук у своєму інтерв’ю заявив, що МИР на Донбасі повинен бути досягнутий шляхом перемовин. Перемовин між Україною та керівниками окупаційних адміністрацій РФ, тобто з Захарченко і Пасечником.

Також на його думку треба до цих перемовин долучати РФ. Наголосив на тому, що необов’язково залучати Німеччину: "не треба їх чекати, треба самим йти і домовлятись" – каже Медведчук. Зазначив, що соціологія, якою він володіє, дає йому впевненість, що 30% українців вважає, що треба домовлятись.

Ще одна фраза кремлівського засланця, яка підтверджує мій прогноз: "Донбас це територія України". Ця озвучена Медведчуком думка означає, що РФ хоче нам віддати окуповані території на своїх умовах.

Умови нам зрозумілі, залишити там свою владу і розширити її вплив надалі з повною федералізацією України.

Я впевнений на 100%, що вони (Кремль і Путін) хочуть реваншу, і вони вже діють через Медведчука та інших посіпак. Він вже не буде схожим на той сценарій, який ми бачили в 2014 р, тобто активні дії по захопленню якихось об’єктів.

Тепер це буде повільний марафон на виснаження, в який будуть залучені всі сфери впливу і тут переможе сильніший. Це ті дії, які спрямовані на виснаження нашого народу, наших активістів, нашої влади та військових.

Я впевнений, що ні я, ні мої друзі не допустять такого реваншу, ми вже вміємо воювати, ми вже навчились будувати нову державу, ми вже змінили стратегічний курс.

І ми повинні політично знищити таких як Медведчук, Новинський, Бойко, Мураєви, Рабіновічі та інші...

Нам не потрібен МИР, який пропонує Медведчук, тому що це МИР шляхом програшу та капітуляції, у нас буде МИР тільки шляхом перемоги й іншого нам не дано і не буде.

Україна більше не контрольована РФ, як було в 2013 р. Ми інша країна: вільна та незалежна, і ми це виборюємо своєю кров’ю.

Семен КАБАКАЕВ

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте