Стан Гандзюк погіршився – шукають дорогі ліки

26 августа 2018 г., 12:15:00   1219   0

Стан Гандзюк погіршився – шукають дорогі ліки

Стан працівниці Херсонської міської ради Катерини Гандзюк погіршився. Волонтери і рідні шукають ліки, щоб допомогти видужати після нападу.

Підозрюваного в нападі на радницю міського голови Херсона Катерину Гандзюк Миколу Новікова звільнили. Сьогодні, 22 серпня, суд мав розглядати апеляцію щодо міри запобіжного заходу Новікову. Чоловіка відпустили за 15 хв. до початку засідання. Справу проти нього закрито.

 

Поліція виявила 6 підозрюваних у замаху. Віктор Горбунов заявив, що організувати замах на Гандзюк йому та ще 3 спільникам запропонував Сергій Торбін. Він – мешканець Херсона. Учасник бойових дій у складі 5-го окремого батальйону Добровольчого українського корпусу. Позивний “Опер”. Має орден “За мужність” ІІІ ступеню та орден “Народний герой України”. Керує громадською організацією “Добровольців учасників АТО “Добровольці Божої Чоти”. Пояснив, що “Гандзюк є корумпованим чиновником і має проросійські погляди”, тому їй необхідно нанести тілесні ушкодження. Горбунов повідомив, що за покупку кислоти він отримав $300, від подальших дій відмовився.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте